Global Graphics gDoc Fusion goedgekeurd voot verkoop aan amerikaanse overheid

De pagina’s uit verschillende documenten worden samengevoegd met een eenvoudige “drag & drop” actie. De gebruiker sleept eerst de bronbestanden (spreadsheets, presentaties, beelden, tekst, PDFs, enz.) naar de toepassing, selecteert uit die bestanden de gewenste pagina’s en drukt op de bewaarknop. Een bijkomende formattering of conversie is niet nodig. Ook boekhoudbestanden worden ondersteund zodat wanneer er bijvoorbeeld, bij een fusie of overname, documenten uit het boekhoudsysteem moeten opgehaald worden voor een onderzoek van de boeken, ook die waardevolle informatie toegankelijk is.

Gary Fry, CEO van Global Graphics, lichtte toe: “We weten dat kantoorkrachten wekelijks uren kunnen verliezen bij het moeizaam samenvoegen van verschillende documenten in rapporten. En hoewel technologie ons eigenlijk het leven gemakkelijker zou moeten maken, worden we overstelpt door het loutere volume aan verschillende bestandstypes nodig om basistaken uit te voeren. De feedback van de Amerikaanse overheidsagentschappen is dat zij erg enthousiast zijn over de mogelijkheden van gDoc Fusion omdat het een wijdverspreid zakelijk probleem oplost. We zijn opgetogen dat de overheidsagentschappen via de GSA toegang krijgen tot gDoc Fusion tegen uiterst aantrekkelijke volumekortingen.”

Marktonderzoek leerde Global Graphics dat 52% van de kantoorkrachten het moeilijk vindt om een nieuw document, zoals een samenvattend rapport, te maken vanuit een waaier van verschillende bestandsformaten. De onderneming gelooft dat er, door de groei van uiteenlopende softwaretoepassingen in de kantooromgeving, een behoefte is aan vereenvoudigingtools om de complexiteit van dagelijkse taken te verminderen.

Angela Eager, senior analyst bij Ovum, stelde: “Ovum meent dat de oplossing precies op tijd komt en beantwoordt aan de behoefte van ondernemingen die nood hebben aan een goedkope en flexibele manier om voor basistaken als het maken van rapporten, snel documenten met pagina’s uit verschillende bestandsformaten te kunnen samenstellen.”

De goedkeuring van GSA geldt voor Global Graphics’ Amerikaanse wederverkoper Annapolis Technologies: GS-35F-0021L.

gDoc Fusion kan gedurende 30 dagen kosteloos uitgeprobeerd worden door de software te downloaden van http://www.globalgraphics.com/gdoc en is tevens beschikbaar via een aantal erkende distributeurs verspreid over de wereld.

Editors notes

Er zijn evaluatiekopiëen en schermafdrukken van gDoc Fusion beschikbaar.

Over Global Graphics

Global Graphics (http://www.globalgraphics.com) is een toonaangevende ontwikkelaar van software voor e-documenten en druktoepassingen. Het levert hoogperformante oplossingen voor de grafische en commerciële drukindustrie, voor de markt van digitale druk en voor kenniswerkers en professionele softwaretoepassingen. Global Graphics heeft een klantenkring die bestaat uit apparatuurproducenten (OEMs), systeemintegratoren, softwareontwikkelaars, distributeurs en een brede waaier van toonaangevende softwaretoepassingen.

Contact

Jill Taylor/Global Graphics

+44 1954 283074
Jill.Taylor@globalgraphics.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *